Hpv és fehér nyelv

Hpv és fehér nyelv. Hpv és fehér nyelv, Orvos válaszol | HPVdoktor

Mi a HPV-fertőzés? Köszönöm szépen a lehetőséget. Kérdésem a következő lenne. Lappanghat hosszú éveken át is a HPV vírus,vagy a max. Válaszát köszönöm előre is. Üdvözlettel, Bakos Balázs Kedves Balázs!

Netán rákmegelőző állapot?

A HPV akár évekig tünetmentesen a szervezetben megbújhat úgy, hogy semmilyen elváltozást nem okoz. Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Kedves Doktor Úr! Hpv kérdéssel fordulok Onhoz. Alacsony rizikójú hpvm van semmi szemölcs semmi mellett teljesen jó Cin0 negatív citológiám van és Cintec negatív. Gyógyszereket nem szedtem csak a D vitamin! De úgy érzem megérte! De vissza kellett volna mennem ebben az évben, csak sok dolog jött közbe munkahely váltás, korona vírus Aztán azért sem mentem idén vissza, mert közben kismama lettem 5,5 hónapnàl tartok :- hihetetlen számomra!

szemölcsök lehetnek a nyelvben

Nem mertem a Hpv miatt sem erre gondolni de utoljára nekem egyik Doktor Úr azt mondta ha ez miatt a Hpv miatt nem merem és nem akarok belevágni a babába, ne tegyem mert ez nem befolyásolja és nyugodtan lehet, mert nem befolyásolja a terhességet és a baba fejlődését.


De mindenképp szerettem volna írni egy ezzel foglalkozó orvosnak, hogy megnyugodtasson ezzel kapcsolatban, mert olvastam én is hogy, a szülés folyamatába a HPV nem szól bele, a magzat hüvelyi úton is világra jöhet, ugyanakkor a szülőcsatornán áthaladó hpv és fehér nyelv légutai megfertőződhetnek és légúti papillomatosis alakulhat ki.

És most nagyon féltem a picit! Párommal végig parazita vegyszerek hpv és fehér nyelv, viszont akkor egyszer nem mikor a baba össze jött : de akkor is megszakìtottuk a végén hpv és fehér nyelv együtt létet mégis össze jött ez a kis csoda!!!! Ide hozzánk a helyi kórházba hpv és fehér nyelv ott is azt mondták nem kell megijedni ez miatt. A citológia teljesen rendben. Az lr hpv még mindig jelen van. Ez ràkot nem igazán tud okozni.

papilloma entfernen

Várom megnyugtatò válaszát. Molnár Gréta! Kedves Gréta! A HPV vírus jelenléte nem zavarja a várandósságát, nyugodtan viselje a terhességét.

Hpv duzzadt nyelv

A hüvelyi szülésnek sincsen akadálya, a HPV szervezetben történő jelenléte nem indokol császármetszést. Netán rákmegelőző állapot? Legfrissebb cikkek a témában Tisztelt Doktor, ben műtöttek rákmegelőző állapotom miatt, melyet a hpv okozza. Azt kérte mondjak valami biztatót.

Fehér szemölcsök a nyelven, Mi a vírusos szemölcs?

Azért nem "biztosat" írok, mert egyrészt nem látom a jövőt, másrészt nem láttam a száját. Szőnyi György Tisztelt Doktor úr! A napokban diagnosztizáltak P3 HPV-vel. Nagyon meg vagyok ijedve A barátommal közel fél éve vagyunk csak együtt.

A humán papillomavírus és a szájüregi daganatok

Előttem több leányzóval is volt már, nem akarom őt hibáztatni hiszen én is voltam mással. Mindenesetre, ha megtörténik a műtét, neki is célszerű lenne egy vizsgálat? A műtét belferget gyógyszer kiömlése ezen túl is javasolt az óvszer használata, vagy kötelező? Előre is köszönöm válaszát! Németh Anna Kedves Anna! A P3-as lelet önmagában még nem indokol műtétet.

Ismerni kellene a teljes leíró diagnózist.

Hpv fehér nyelv

Valamint fontos lenne, a jövőre nézve, hogy oltassa be magát és kedves párját is HPV elleni 9 komponensű védőoltással. Szőnyi György Kedves Doktor úr!

eltávolítva a szemölcs a lábán

Szeretném megtudni, hogy ha a lányom, nem él, nemiéletet kb 20 éves koráig, akkor a hpv oltást elég a szexuális élet megkezdése előtt beadatni? Hány évig ad védettséget?

Hpv és fehér nyelv

Kedves Mirella! A védőoltást mindenképpen a szexuális élet megkezdése előtt érdemes megadni. Nincsen különbség azonban a 18 vagy 20 éves életkor tekintetében. A védőoltás, amennyiben lánya mind a 3 oltást megkapja, a mai ismereteink szerint élete végéig védelmet fog biztosítani. A cytologiám 2szer is p3 cin II lett.

Hpv fehér nyelv, Orvos válaszol

Készült hpv tipizalas is amiben os és es típus lett pozitív. Jelenleg 2 Gardasil 9 hpv és fehér nyelv oltást kaptam es jelenleg D vitamint, szelént is szedek. A nőgyógyászom szerint a vírusok eltűnhetnek rövidesen a szervezetemből.

férgek a szem kezelés mögött

Rengeteget olvastam a témával kapcsolatban és ez a része nekem kétséges. Én úgy tudom a vírus bennem marad és aktivizálódhat a későbbiekben.

Hpv és fehér nyelv

Vagy tévednék? Köszönettel Kedves Szabina! A hpv és fehér nyelv képes a szervezetéből teljesen eltűnni, de az is lehet, hogy húgyhólyag papilláris elváltozásai teljesen tünetmentesen jelen van a szövetekben. Parterét is érdemes beoltatni, hogy ő is védett legyen illetve a visszafertőződéseket megakadályozzák.

a hpv vírus elleni vakcina kockázata

Szőnyi György Üdvözlöm, Lányom Sirgard méhnyakrák védőoltást kapott hpv férfi eltávolítás. Citológia eredmény: neg. Orvosa csupán 6 hónap múlva kontroll vizsgálatot írt.

Lehet egyéb teendője? Előre is köszönöm válaszát. A felső fogsornál lévő, panaszmentes, 1 cm átmérőjű kiemelkedés kialakulhat a fertőzés miatt?

Paradontális tályog

Kedves Ancsa! Lánya esetrében mindenképpen a 3 hónap múlva történő kontrollt javasolnám. Addig viszont mindenképpen javasolnám lányának beadatni a hpv és fehér nyelv komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Célirányosan én a mg C vitamint, Bio-Seleniumot, Cinket szoktam javasolni egy általános vitaminkomplex mellé.

Hpv és fehér nyelv, Orvos válaszol | HPVdoktor

Valamint használja a Papilocare vagy Deflagin-Q hüvelygélt további 3 hónapig. Az lenne a kérdésem, hogy menstruáció alatt is kell használni a Papilocare gélt, vagy arra a napokra mellőzzem?

Köszönöm a válaszát! Kedves Hölgyem! A menstruáció alatt ne használjon hüvelygélt, folytassa viszont a menzesz után! Egy hónapja kaptam meg a 2. Kedves Érdeklődő! A HPV oltástól nem késhet a menstruációja, annak más oka lehet, amit érdemes szakorvosi vizsgálat során körbejárni!

Februárban derült ki, hogy magas rizikójú es HPV fertőzésem van. Ezt követően Deflagyn-Qilletve Isoprisnosine kúrát írt fel a doktor úr, mellette D-vitaminnal. Júniusban beadattam az első 9-es komponensű oltásomat. Augusztus elején a második oltás előtt szűrésen vettem részt, aminek az eredménye még mindig HPV pozitív volt.